Boekhoudsoftware selectie | oriëntatie – Financialsystems.nl

Oriëntatie bij boekhoudsoftware selectie

De keuze van nieuwe boekhoudsoftware vereist een goede oriëntatie. Neem daarvoor de tijd en voorkom dat u straks kiest voor het eerste softwarepakket dat u overdondert met al zijn mogelijkheden. Realiseert u zich dat u met een goede, doordachte en onderbouwde beslissing nu, voorkomt dat u later spijt heeft van uw keuze. Bedenk dat u een keuze maakt voor jaren en dat u niet zo gemakkelijk na korte tijd weer overstapt op een ander administratie pakket. Zorg dat u precies weet wat het betekent om een goede financiële administratie te voeren, wat het doel ervan is en wat u van ondersteunende software kunt verwachten. Bepaal wat nieuwe boekhoudsoftware aan uw organisatie kan toevoegen. Niet met de kop in het zand dus, maar met de neus in de boeken, bladen en websites. Zodat u straks alles weet wat nodig is voor het nemen van een goede beslissing..

Internet

Internet is een grote bron van informatie over financieel management en talloze andere onderwerpen omtrent de bedrijfsvoering. Een reeks portals publiceren nieuws, achtergronden, artikelen, overzichten en nog veel meer over dit onderwerp. Veel websites van softwareleveranciers of softwaredienstverleners bevatten interessante informatie over financiële software.

Boeken

Een aantal interessante boeken over dit thema vindt u op ICTboekensite.nl. De daar genoemde boeken kunt u ook ontvangen onderdeel van het gratis informatiepakket financiële software.

NAAR ICTBOEKENSITE.NL

Tijdschriften

Diverse tijdschriften publiceren achtergrondinformatie, nieuws en praktijkcases over bedrijfsadministratie, financieel management en accountancy. De invalshoeken zijn verschillend, maar de inhoud is bijna altijd interessant.

Informatiepakket financiële software

Een praktisch startpunt voor de oriëntatie op nieuwe boekhoudsoftware is het gratis informatiepakket financiële software. Het informatiepakket over financiële software is gratis beschikbaar voor iedere organisatie die zich serieus oriënteert op de aanschaf van boekhoudsoftware. Heeft u na uw uitgebreide inlees- en voorbereidingsfase een goed beeld van financiële software en de mogelijkheden ervan voor uw organisatie, dan kunt u serieus op zoek gaan naar een passend boekhoudpakket.

Ook hierin speelt het informatiepakket financiële software een belangrijke rol. Met behulp van dit informatiepakket kunt een aantal financiële pakketten met elkaar vergelijken en naast elkaar leggen om uiteindelijk tot een goed geïnformeerde en gefundeerde beslissing te komen.

INFORMATIEPAKKET GRATIS AANVRAGEN