Financiële software | Overzicht - Financialsystems.nl

Financiële software overzicht

In dit overzicht maakt u kennis met financiële software leveranciers en hun oplossingen. Door te klikken op de naam van de leverancier vindt u direct meer informatie. Hiermee kunt u financiële software leveranciers met elkaar vergelijken en de oplossing selecteren die het best past bij uw bedrijfsproces en toepassing. Meer informatie over het opzetten en uitvoeren van dit selectietraject leest u in het informatiepakket. U kunt dit informatiepakket over de selectie en implementatie van financiële software VRAAG INFORMATIEPAKKET GRATIS AAN.

software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z


  Abillity

  FIQAS Software B.V.
  Billing & Customer Care voor telecom, internet, energie, kabeltelevisie enz.

  Accept Financieel

  Accept Automatisering
  Accept Financieel is financiële software voor de complete administratie. Speciaal ontwikkeld voor het MKB en administratie- en accountantskantoren. Of u nu met de muis of het toetsenbord wenst te werken, Accept ondersteunt het allemaal.

  AccountView

  Accountview
  Bekijk de overzichtspagina van Accountview leveranciers.

  Account YSA-Plus

  Administratiekantoor YSA
  Account YSA-Plus is een professioneel boekhoudprogramma inclusief een factureergedeelte. Het inboeken gaat erg soepel. Tijdens het boeken kan gezocht worden naar alles wat nodig is, zonder het scherm te verlaten. Snelheid en gemak staan voorop. Boekhouders zijn er zeer tevreden mee. Bijna alles is standaard. Het factuurgedeelte hoeft niet apart bijgekocht te worden. Meerdere administraties.

  Across

  Simple Software
  Geïntegreerde salaris- en boekhoudsoftware.

  Acumulus on-line boekhouden

  Siel Consultancy
  Acumulus is een on-line boekhoudpakket voor kleine (startende) ondernemers. Het pakket kenmerkt zich door haar eenvoud en is verassend compleet.

  ADBplus 2000 Lite

  ADS International
  Standalone en Netwerk 4 gebruikers (per gebruiker uit te breiden). Voor het snel en professioneel maken van o.a. facturen en offertes. Volledig voorraadsysteem (ook zonder voorraad te gebruiken). Met speciale bijgeleverde software kunnen de mooiste lay-outs gemaakt worden. Door uw kleurenlogo te integreren maakt u in 1 drukgang uw briefpapier met de factuur in kleur.

  AlertA Contractenbeheer

  ABM
  AlertA Contractenbeheer is een pakket dat contracten registreert, opslaat, bewaakt en beheert. Daarnaast genereert het vele verschillende (financiële) rapportages zoals contracten per leverancier, klant, budgethouder, binnen 30 dagen aflopende contracten, niet uit de balans blijkende verplichtingen.

  Alure

  Innolan B.V.
  Financieel is een uiterst krachtig en compleet financieel pakket dat speciaal is ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf en voor accountants- en administratiekantoren. Dat laatste maakt Alure Financieel extra bijzonder. Want het betekent dat Alure Financieel óók prettig werkt in de samenwerking met uw accountant. Innolan is al ruim twintig jaar expert op het gebied van automatisering.

  AMF2000+

  Microsign B.V.
  ERP-softwarepakket voor Nederlandse MKB-bedrijven. Inmiddels werken meer dan 200 bedrijven met AMF2000+.

  Applifin

  Applisoft Computers
  Factureringspakketmet debiteurenadministratie.

  Asperion

  Asperion
  Online boekhoudprogramma voor het MKB. Compleet met facturatie, kasblad, BTW aangifte, uren- en kostenregistratie. Ideaal voor meerdere gebruikers die vanaf meerdere locaties werken. Gebruikers nemen een abonnement voor een vast bedrag per maand. Er zijn geen aansluitkosten. Infrastructuur ondergebracht in een professioneel datacenter dat ook gebruikt wordt door Justitie, banken en verzekeraars.

  B

  BAC-Finad

  Bedrijfs Automatiserings Centrum (B.A.C.)
  Volledig boekhoudpakket geschikt voor het MKB. Eenvoudig en snel in gebruik. Alle standaardoverzichten aanwezig. Bevat grootboek, debiteuren en crediteuren administratie. Handige zoekmethoden voor afboeken openstaande posten. Koppeling met Excel, zowel import als export.

  Being Clear

  Pantheon Automatisering B.V.
  Compleet financieel (ERP-)pakket via ASP (Application Service Providing) voor alle financiële transacties, kan zowel stand-alone als in combinatie met andere ERP-pakketten van Pantheon worden gebruikt.

  BIZZcounter

  BIZZcounter
  BIZZcounter levert een online office voor alle ondernemers! Slechts EUR 10 per maand. Direct online! Offreren, Factureren, Klantcommunicatie, BTW Aangifte, Bankzaken, Samenwerken binnen projecten, Planning, Urenregistratie, Nieuwsbrieven, Boekhouding, Krachtige rapportages en nog veel meer! Vanaf 10 euro per maand!

  BrightAnalytics – Managementrapportage

  BrightAnalytics
  Onze missie: het consolideren van meerdere entiteiten binnen een organisatie is een complexe en tijdrovende kwestie. Onze missie is om CFO’s, finance managers en financial controllers te helpen om sterker te worden in het bekomen van de juiste inzichten op het juiste moment.

  BURODOK

  MultiDeLuxe
  Minder gedoe, meer tijd. BURODOK is het handigste, het minst vervelende, het meest gebruiksvriendelijke en toch best betaalbare kantoorprogramma voor kleine zelfstandige dienstverleners. Voor iedereen die vooral geen boekhouder is maar die toch regelmatig administratieachtige dingen moet doen. Specifiek voor: facturen, offertes, urenregistratie en projectmanagement.

  CashflowPro

  Hagru
  Volledig administratiepakket met afzonderlijke versies voor het MKB, kerkelijke organisaties, de foeragehandel en de fashionindustrie. Het programma bevat alle onderdelen voor het voeren van zowel een eenvoudige als een uitgebreide administratie en is te koppelen met de CRM systemen van Hagru. CashflowPro is ook verkrijgbaar als online programma.

  CASH Financieel

  Cash software B.V.
  CASH Financieel vormt de kern van uw financiële bedrijfsvoering. Met deze module beschikt u over meer dan 200 programmafuncties. Voor een uitgebreide, moderne administratie hebt u niet meer nodig dan CASH Financieel.

  CERRIX

  Artena Business Consulting
  CERRIX is de Governance, Risk & Compliance oplossing voor banken, pensioenfonsen en verzekeraars. Dit platform bestaat uit verschillende modules, waaronder: Risk-, Controls-, internal Audit-, Compliance- en procesmanagement. Het is een web-based software platform wat zowel op locatie geïnstalleerd kan worden, alsmede extern gehost kan worden.

  4CIS InfoBase

  4CIS
  4CIS InfoBase voorziet in Offerering en Facturering, Verkooporders en Inkooporders, Uren en Kosten, al dan niet projectgebonden.

  Client Online (inclusief EAA, ODJ, EDM)

  Pink Web Applications
  Veilige online communicatie kantoor-client, online documentbeheer, personeelsmutaties, eerstedagsmelding, jaarrekening online deponeren bij de kvk, elektronische aangifte accordering, actuele financiele content, branche info, cijfers en CAO’s, portalfunctie.

  ClockWise

  ClockWise B.V.
  ClockWise is een urenregistratie, projectmanagement, facturering en planningsysteem. Het is zeer flexibel o.a. wat betreft inrichtingsmogelijkheden en wordt door onze klanten als erg gebruikersvriendelijk ervaren. ASP model mogelijk.

  CODA Financials

  UNIT4
  UNIT4 Coda Financials is een web gebaseerde Best-of-Breed toepassing voor financieel management. Het biedt u inzichtelijke informatie en ondersteunt u bij het stroomlijnen en automatiseren van uw financiële processen. Coda Financials is speciaal ontwikkeld om te kunnen integreren met al uw overige (bedrijfsspecifieke) toepassingen en kan zowel op uw eigen locatie als in de (private) cloud worden aangeboden.

  CODA Financials

  Solmate
  CODA best-of-breed applicaties voor financieel beheer zijn standalone oplossingen die uw bedrijf ondersteunen. Met CODA haalt u best practices voor financiële processen in huis en verbetert u het inzicht in uw bedrijf, uw compliance en corporate governance.

  Collector

  Credit Tools
  Credit Tools ontwikkelt credit & risk management software in de breedste zin van het woord. Zo bieden wij voor het bedrijfsleven het pakket CreditManager aan. Een zeer uitgebreid creditmanagement applicatie. Naast CreditManager ontwikkelen wij incasso software (Collector), reconcilliatie software (MatchMaker) en klachten management systemen (ComplaintManager). Credit Tools… Perfecte Balans!!!!

  Connect

  Ovas Solutions
  Connect voorziet in uw financiële administratie. Naast de standaard boekhouding kunt u o.a. uw bankmutaties inlezen, overzichten genereren, clieop bestanden aanmaken en nog veel meer.

  Davilex Account

  Davilex
  Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met omzet, winst, debiteuren, crediteuren en alle daarmee samenhangende zaken. Davilex Account is een efficiënt programma dat uitblinkt in snelheid en bedieningsgemak. Het programma is gemaakt voor ondernemers. Het bevat alle onderdelen die u nodig heeft om de financiën van uw bedrijf te beheren.

  DigiData Invoice

  K+V van Alphen automatiseringsdiensten B.V.
  Deze intelligente software herkent automatisch gegevens van gescande documenten en indexeert deze waarna deze verwerkt kunnen worden in de back office. Deze oplossing biedt een uitermate hoge herkenning waardoor onze klanten tot 75% kostenbesparingen kunnen realiseren op het data entry gedeelte. Daardoor kunnen zij hun klanten sneller en beter van dienst zijn. Specifieke toepassing: intelligente herkenning factuurgegevens (kopgegevens en factuurregels).

  DigiFinance

  IDB B.V
  Informatie wordt met DigiFinance uw vierde productiefactor. Uw gegevens worden centraal, in gedetailleerde en gestructureerde vorm opgeslagen
  van waaruit u uw eigen overzichten kunt samenstellen. Alle actuele en voor u belangrijke informatie staat op ieder moment tot uw beschikking. Met DigiFinance bent u in staat direct actie te ondernemen.

  directDebiteur

  directDevice B.V.
  Webbased credit management oplossing tegen aantrekkelijk tarief. Breed inzetbaar door flexibele inrichtingsmogelijkheden. Specifiek: credit management aangevuld met service management.

  Dynamics NAV

  GAC Business Solutions
  Blijft u bij uw vertrouwde papieren dossier? Of overweegt u de overstap naar elektronische administratie, met online mogelijkheden via Sharepoint? Waar u ook voor kiest, GAC Business Solutions maakt van iedere keuze de juiste. Want met Microsoft Dynamics NAV vertalen wij iedere wens naar een reële oplossing. Specifiek voor: Consultancy, IT-bedrijven, Accountancy.

  DynIRIS

  Computers and Communications N.V.
  DynIRIS realiseert dit door de automatische afhandeling van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen onder te brengen in één bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem.

  e-Boekhouden.nl/SkillSource

  SkillSource
  Met e-Boekhouden.nl doet u de boekhouding eenvoudig zelf in de cloud. Altijd inzicht in uw boekhouding vanaf uw pc, tablet of smartphone.

  Easy Factuur

  Enersoft
  Dit zijn onder andere de kenmerken van het factuurprogramma Easy Factuur: Voor iedereen snel en makkelijk mee te werken door zijn gebruiksvriendelijkheid.

  Eniac BS Financials

  Eniac B.V.
  Eniac BS Financials levert het bewijs dat een rijke functionaliteit hand in hand kan gaan met een grote mate van gebruiksgemak. En kenmerkt zich door haar eenvoud, flexibiliteit en overzichtelijkheid. Hierdoor is het gebruiksgemak optimaal en zijn de mogelijkheden uitgebreid. De modulaire opbouw van het systeem maakt het mogelijk om die onderdelen te implementeren die voor u van belang zijn.

  Evolution by Sage Pastel

  Asamco B.V.
  Zeer uitgebreid en volledig administratiepakket incl. resolve en projecten.

  Exact Financials

  Exact B.V.
  Een flexibel, stabiel financieel pakket voor middelgrote en grote organisaties.

  Exact software

  A-Kantoor
  A-kantoor biedt de volledige range van EXACT software oplossingen voor financiële en logistieke omgevingen. Vraag vrijblijvend een demonstratie of informatie aan en overtuig u van de mogelijkheden. Ook bieden wij de service aan voor het het volledig voeren van uw administratie, controle, samenstellen van de jaarrekening en doen van uw belastingaangiften.

  software overzicht F-L
  software overzicht M-R
  software overzicht S-Z