ICT informatiecentrum |Kennisplatform – Financialsystems.nl

ICT informatiecentrum

Deze website maakt deel uit van het online platform van het ICT informatiecentrum. Als grootste onafhankelijke informatiebron over de selectie van ICT oplossingen in Nederland en België biedt het ICT informatiecentrum kosteloos kennis beschikbaar voor organisaties die van plan zijn een IT project aan te vangen en daarom een ICT oplossing en een leverancier moeten uitkiezen. Het ICT informatiecentrum heeft zelf geen enkel belang bij de definitieve keuze.

Het ICT informatiecentrum startte in 2001 met de eerste twee websites over de selectie van softwaresystemen: CRMsystemen.nl en ERPsystemen.nl. Niet lang daarna volgden de eerste informatiepakketten over deze systemen: de CRM box en ERP box. Later is het ICT informatiecentrum gaan publiceren over een toenemend aantal ICT thema’s.

Zelfstandig en onafhankelijk

Het ICT informatiecentrum werkt volledig zelfstandig en is daarom onafhankelijk in zijn adviezen. Het ICT informatiecentrum brengt regelmatig kennisproducten op de markt, waarmee het centrum ICT beslissers helpt bij de aanschaf, de keuze en andere investeringsbeslissingen rondom financiële software projecten. Hetzelfde geldt voor andere bedrijfssoftware en ICT producten en diensten, zoals ERP, CRM en DMS. Van deze kennisproducten maken jaarlijks meer dan 150.000 ICT beslissers gebruik.

Onze publicaties worden samengesteld door onze eigen redactie, al dan niet in samenwerking met enkele honderden kennispartners in ons netwerk.