Informatiepakket financiële software – Financialsystems.nl

Box financiële software

De enige onafhankelijke leidraad bij financiële software projecten

Waarom aanvragen?

De box financiële software helpt u bij het succesvol selecteren en implementeren van financiële software. U neemt betere beslissingen, voorkomt onnodige fouten, krijgt nieuwe inzichten en wordt minder afhankelijk van leveranciers en adviseurs, die bijna altijd belangen hebben bij de financiële oplossing die zij adviseren. Deze box is dan ook al sinds de introductie in 2001 de meest complete en meest gebruikte onafhankelijke kennisbron bij financiële software selecties en implementaties.

Wat ontvangt u?

De box financiële software bestaat uit informatie per post en online informatie. U ontvangt boeken over de toepassing en selectie van financiële software, het Handboek Softwareselectie, informatie over cloudoplossingen, de juridische aspecten van de aanschaf en het gebruik van software, checklists, whitepapers, tips, adviezen, enz.. Alle kennis en informatie is door het ICT informatiecentrum zelf samengesteld in samenwerking met meer dan 200 ICT kennispartners. De media van het ICT informatiecentrum hebben jaarlijks meer dan 200.000 gebruikers.

Voor wie bedoeld?

De box financiële software is beschikbaar voor iedere organisatie die een nieuwe financiële software oplossing overweegt of het selectietraject al gestart is. De gratis toezending is mogelijk door enkele sponsors, die de gelegenheid krijgen hun financiële softwareoplossing aan u te presenteren. Uiteraard ondervindt u hiervan geen overlast en heeft dit geen enkele invloed op de onafhankelijkheid waarmee de box is samengesteld.

Regel uw aanvraag direct

De aanvraag van deze box is gratis en verplicht u tot niets. Lees daarvoor de voorwaarden. Twijfelt u, heeft u nog vragen over de inhoud of een andere vraag? De Servicedesk van het ICT informatiecentrum (085 40 10 218) beantwoordt uw vragen met plezier.

  Na het verzenden van uw aanvraag kunt u – als u dat wenst – direct meer informatie geven over uw financiële softwareproject. Aanvullende informatie over financiële software kan dan nog beter worden afgestemd op uw bedrijfsgrootte, proces of branche.

  Dit is het ICT informatiecentrum

  • Meer dan 200.000 zakelijke ICT gebruikers per jaar.
  • Grootste onafhankelijke informatieplatform over ICT.
  • Bedenker van de FS box: meest gebruikt bij financiële software selectie.
  • Eigen publicaties, in samenwerking met 200 ICT kennispartners.
  • Sinds 2001 het vertrouwen van alle soorten organisaties.