Financiële software | Overzicht S-Z - Financialsystems.nl

Software overzicht S-Z

software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z

SagePastel Partner

Asamco B.V.
Modulair, meerdere bedrijven en gebruikers (max. 30).

SAP Business One

Asecom Financiële Systemen B.V.
SAP Business One; Eénvoudig, veelzijdig, snel inzetbaar en zeer functioneel. Dat zijn de voornaamste kenmerken van SAP Business One, de software voor ondernemers binnen het MKB die graag overzicht willen hebben over al hun belangrijke bedrijfsprocessen. Asecom is wederom “SAP Partner van het jaar 2006” geworden. Maak gebruik van onze kennis!

Smart FMS

Smart FMS
Online oplossingen voor het beheren en budgetteren van cliëntgelden voor o.a. schuldhulpverlening, inkomensbeheer, budgetbeheer, bewindvoering, gehandicaptenzorg, maatschappelijk werk, ouderenzorg en overige diensten waar gelden van cliënten worden beheerd.

SnelStart

SnelStart Software
Complete boekhoud & facturatiesoftware voor het midden- & kleinbedrijf.

T

topACCOUNT

TOPPOWER N.V.
Boekhoudsoftware voor de KMO en de professionele boekhouder. Uiterst krachtig en compleet. Modulaire opbouw met perfecte afstemming op uw bedrijfsactiviteit. Speciale versie verkrijgbaar voor Starters en VZW’s.

TRADIUM Business Software

KeeminK Design B.V.
TRADIUM geeft u het juiste inzicht en is hèt juiste gereedschap voor uw onderneming. De mate van integratie van diverse bedrijfsprocessen in één pakket is ongeëvenaard. Daarnaast integreert TRADIUM ook allerhande communicatie met de buitenwereld, zoals fax, e-mail, sms en telefonie. Maar ook uw producten catalogiseren en internetverkoop behoren tot de vele mogelijkheden die TRADIUM te bieden heeft.

Twinfield Online boekhouden

Twinfield International B.V.
Twinfield International N.V. is dé marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Twinfield is flexibel en veilig met abonnementsvormen voor zowel kleine- als grote organisaties. Twinfield gebruikers kunnen gemakkelijk informatie delen met een administratie- of accountantskantoren. Twinfield is de beste oplossing voor online boekhouden.

U

Unit 4 Agresso

Allinco Software B.V.
Ziet u wel de voordelen van Windows, maar denkt u dat het lastig is om uw administratie met de muis te voeren? Unit 4 Multivers van Unit 4 Agresso combineert de gebruikersvriendelijke bediening van Windows met een gedegen boekhouding zoals u die van Unit 4 Agresso gewend bent. Boekhouden is nu net zo gemakkelijk als het werken met andere Windows-programmatuur.

Unit 4 Multivers

Unit 4 Agresso
Unit 4 Multivers is de bewezen administratieve oplossing voor het MKB in Nederland en België. Naast een sterke financiële basis, beschikt Unit 4 Multivers over modules voor inkoop, verkoop, voorraad, projecten, urenregistratie en zelfs een webshop. Compleet pakket voor financiële administratie, facaturatie, relatiebeheer en management informatie.

Urenregistratie Plus met Post registratie

ADS international
Is het bijhouden van uw inkomsten en uitgaven voor u een kwestie van veel rekenen en verbeteren? Heeft u aan het einde van de maand moeite uw kasboek sluitend te krijgen? Met Monicom Kasboek heeft u zonder probleem een perfect sluitend kasboek. Nog nooit ging het bijhouden van uw contante betalingsverkeer zo snel, nauwkeurig en gemakkelijk.

Vemasoft

Vemasoft
Financieel Administratieve Software voor Boekhouding, Facturering, Voorraad en Orderadministratie. Pakket door de gebruiker samen te stellen uit verschillende modules. Gelijktijdig boeken in meerdere boekjaren. Direct verwerking met mogelijkheid om gegevens te allen tijde nog aan te kunnen passen. Modules o.a. Afschrijvingen, Kostenplaatsen, Prijsafspraken, Statistieken en Functiehistorie.

Vigilant

VigilantDMS
Donor Management pakket voor de charitatieve sector. Pakket omvat modules voor CRM, boekhouding, facturering. Voor zendingsorganisatie bestaat de mogelijkheid van registratie en rapportage per werker.

Voffice

Vict informatici B.V.
Webbased financial management systeem.

W

WebSolutions QX

AllSolutions Online Business Software
WebSolutions is het eerste volledig WebBased softwaresysteem voor de professionele organisatie vanaf 25 gebruikers. Met WebSolutions kunnen uw (daartoe geautoriseerde) medewerkers werken waar en wanneer zij willen. Alle functionaliteiten worden via internet ter beschikking gesteld. Specifiek voor de branches: projectgestuurde organisaties (zakelijke dienstverlening), onderwijs (begeleidende)instellingen, belangenorganisaties, groothandels en verhuurorganisaties. Specifieke toepassing: Bedrijfsbrede totaaloplosing, inclusief financiële administratie.

Wings

Wings Software N.V.
Wings Software stelt het MKB, boekhoud- en accountantskantoren in staat hun boekhouding en andere administratieve taken op een eenvoudige manier te informatiseren.

WinSalar

Salar Nederland
De verschillende versies van WinSalar kunnen loontechnisch allemaal hetzelfde, de beperking is er met het aantal werkgevers en werknemers. Koppelingen naar ALLE gangbare boekhoudpakketten, digitale aanlevering naar de belastingdienst, verzuimregistratie, meer van 700 verschillende premies, export van betaaldisk in clieop 3, en nog vele andere mogelijkheden, allemaal standaard in WinSalar.

XZ

software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z