Financiële software | Overzicht F-L - Financialsystems.nl

Software overzicht F-L

software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z

Factuurdesk

Factuurdesk
Factuurdesk is een online systeem waarmee u eenvoudig uw uren en kosten bijhoudt, roosters kunt maken en kunt factureren.

Finall

Bizon Software
Finall is een functioneel rijk financieel managementsysteem voor grote en middelgrote organisaties. Finall voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden aan de inrichting en daarmee samenhangende werkwijze van financiële applicaties. Finall is ontwikkeld om te kunnen functioneren in een omgeving, waarin de financiële applicatie als ‘Best of Breed’ systeem geïntegreerd werkt met de overige bedrijfssoftware.

FinForce

FinForce
FinForce brengt uw totale financiële toekomst in beeld. Geschikt voor die financials, die graag vooruit willen zien en bij wie budgetteren complex is. Extra interessant bij snelle groei, seizoensgevoeligheid, investeringen en commerciële uitbreidingsplannen. Bevat benchmark- en consolidatietools. Toepasbaar op administraties met uiteenlopende rekeningschema’s. Werkt met kostenplaatsen en projecten.

FSP

Financial Software Partners B.V.
Modern, gebruikersvriendelijk, flexibel administratiepakket.

G


H

HOF2010

Plantech
HOF2010 is een boekhoudprogramma en factuurprogramma voor het midden- en kleiinbedrijf. Het is de windows-versie van het al ruim 20 jaar lang succesvolle programma YSA-Plus.

Hybrid SaaS Online facturatie en debiteurenbeheer

Hybrid Saas
Met digitale facturatie van Hybrid SaaS kunt u snel en eenvoudig online facturen maken en versturen. U kunt desgewenst facturen opstellen aan de hand van ingevoerde tijdregistraties van Online tijdregistratie van Hybrid SaaS. Na het versturen kunt u het gehele debiteurenbeheer online beheren. Verstuur herinneringen en aannamingen in een handomdraai.

I

iCapture, intelligente factuur herkenning

DDinformatica bv
De registratie van inkoopfacturen is een arbeidsintensief proces. iCapture registreert via geavanceerde technieken uw inkoopfacturen geautomatiseerd in uw financiële applicatie. iCapture biedt een standaard koppeling met o.a. Exact Globe/Financial/e-Synergy), FIS2000, Navision, AccountView, Unit4 MultiVers, DBS Finance, FinPAK, PeopleSoft, Bomas, Vila, e.a.

iMUIS

MUIS Software
MUIS Software heeft een financiële pakketten, inkoop-logistiek, verkoop, urenverantwoording… Dit zowel in een Windows/terminal-serveromgeving als in een browservariant. iMUIS is gecertificeerd voorzowel iMUS Online als het iMUIS pakket door BDO en SRA.

Informer Account

Informer Software B.V.
Een volwaardig boekhoudsysteem inclusief telebankieren, zonder beperkingen, voor bedrijven die op een eenvoudige maar zeer efficiënte manier hun boekhouding willen bijhouden.

iPower

Inventive Systems B.V.
Compleet Financieel informatiesysteem geïntegreerd met projectbeheer, CRM, logistiek, documentbeheer en productiefunctionaliteit. Multi-administratie, Multi-platform (Windows en MacOS). Uitgebreide rapportagesets op basis van Crystal Reports. Mogelijkheden voor management cockpit (grafische presentatie van kerncijfers).

iProfit

Inventive Systems B.V.
Compact financieel informatiesysteem voor zelfstandigen en kleine organisaties. Financiële administratie inclusief facturering, relatiebeheer, agenda en urenregistratie. Beschikbaar voor Windows en MacOS.

ItsClean

Aa Riverside B.V.
Met ItsClean bent u in staat om uw relaties te beheren, uw diensten vast te leggen, uw contracten met uw klanten bij te houden. U kunt ook uw werkzaamheden plannen, uw bezettingsgraad inzien en  uw werkopdrachten genereren. De uitgevoerde werken automatisch factureren per werk, per week, per maand etc. gekoppeld aan de financiële administatie. Specifiek voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche.

J

Jeeves Universal

JIS Nederland B.V.
Jeeves Universal is een moderne ERP applicatie, het is een totaal geïntegreerd bedrijfssysteem met modules voor de inkoop, verkoop, productie, logistiek, financiën, service, workflow, projecten, EDM en CRM.

Kasboek

ADS international
Is het bijhouden van uw inkomsten en uitgaven voor u een kwestie van veel rekenen en verbeteren? Heeft u aan het einde van de maand moeite uw kasboek sluitend te krijgen? Met Monicom Kasboek heeft u zonder probleem een perfect sluitend kasboek. Nog nooit ging het bijhouden van uw contante betalingsverkeer zo snel, nauwkeurig en gemakkelijk.

KBinfo.nl Online boekhouden

Bartje Meijer T&C
Online boekhouden, factureren, offreren en meer op basis van de functionaliteit van e-Boekhouden en met de ondersteuning van KBinfo.nl. Gratis 30 dagen proefpakket.

KB-WinFac

ir. Loek Klein Breteler microcomputertechniek
KB-WinFac is een modulair factureerpakket dat u precies kunt aanpassen aan uw wensen. U kunt facturen opstellen (eventueel standaard facturen), wijzigen en afdrukken. Uitbreidbaar met modules voor offertes, pakbonnen, voorraad, historie, vervoersdocumenten, locatie en filialenadministratie. Specifieke toepassing: geïntegreerd werkend met financieel pakket KB-WinFin.

King Software

Quadrant Software B.V.
Administratieve standaard-software, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Met boekhouding, relatiebeheer, facturering, digitale aangifte OB, logistiek, enz. (afhankelijk van de versie).

Kleisteen online administratie

Kleisteen B.V.
Uitgebreid online administratiepakket, veel functionaliteit voor laag maandbedrag. Inclusief support en onderhoud. Keuze uit drie versies: BASIS, PLUS (inclusief relatiebeheer, facturering, projecten) en PRO (ook abonnementen, verkooporders).

KPG7

Atinoz VOF
Online boekhouden voor kleine ondernemers.

L

LeaseWise

CarWise Information Services
Volledige automatiseringsoplossing voor Leasemaatschappijen. Specifieke branche: leasing en verhuur.

Ledenlijst

Quality Systems B.V.
Deze site is opgericht voor alle ledenadministrateurs van Nederland die op zoek zijn naar een snelle en doeltreffende mogelijkheid om de leden van hun vereniging, club of organisatie te kunnen beheren met niet meer dan een browser. Met deze site kan dat allemaal.

software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z