Financiële software | Overzicht M-R - Financialsystems.nl

Software overzicht M-R

software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z

Maconomy

Deltek
Distribution Management, WMS, Labour Management, Slotting Optimalisatie, Supply Chain Intelligence, Distributed Order Management.

Master Account

Intersoft Belgium N.V.
Master Account is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk meertalig programma voor boekhouding en financiële planning.

MatchMaker

Credit Tools
Credit Tools ontwikkelt credit & risk management software in de breedste zin van het woord. Zo bieden wij voor het bedrijfsleven het pakket CreditManager aan. Een zeer uitgebreid creditmanagement applicatie. Naast CreditManager ontwikkelen wij incasso software (Collector), reconcilliatie software (MatchMaker) en klachten management systemen (ComplaintManager). Credit Tools… Perfecte Balans!!!!

Mavim SIS

Mavim B.V.
Software voor procesmanagement en kwaliteitsmanagement. Toepasbaar voor o.a. AO/IC en Compliance.

MediusFlow™

Medius Benelux
Medius ontwikkelt, verkoopt en implementeert MediusFlow™, standaard software voor purchase to pay processen en factuurafhandeling. Met MediusFlow™ optimaliseren onze klanten de efficiency van de factuurafhandeling en reduceren zij de kosten die gepaard gaan met dit proces.

Melissa

WEGA Automatisering V.O.F.
HET computer-administratieprogramma voor de gehele schoonheids- en verzorgingsbranche. Melissa bevat alle benodigde onderdelen om de salon/praktijk volledig geautomatiseerd te administreren.

Micros HORAS

Micros B.V.
Helderheid in uw online handelsadministratie! Micros HORAS is een volwaardig financieel administratief logistiek pakket voor handelsbedrijven. Online bereikbaar. Gemakkelijk in beheer, direct werkbaar en eenvoudig in gebruik.

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX
Bekijk hier alle Microsoft Dynamics AX leveranciers.

MicroStar Software

MicroStar B.V.
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van pasklare software die u in staat stelt uw administratie op orde te houden. Onze programma’s worden gebruikt in het midden- en kleinbedrijf (de programma’s zijn toepasbaar in iedere branche) en door administratie- en accountantskantoren.

Mijncijfersklaar.nl

Mijncijfersklaar B.V.
Online boekhoud totaaloplossing. Naast boekhouden ook automatisch jaarrekeningen en belastingaangifte verzorgd. Nieuw pakket op de markt wat zich onderscheidt van andere pakketten doordat veel meer diensten dan alleen boekhouden worden aangeboden. Denk aan jaarrekeningen, belastingaangifte, facturatie software en salarisadministratie.

MijnData

MijnData
MijnData stroomlijnt de documentenstroom van ondernemingen en organisaties. MijnData reduceert de documentenstroom en de fysieke opslag van uw dossiers of archief tot 100%! MijnData controleert automatisch uw personeelsdossiers. Verantwoorde autorisatie verlenen aan werknemer,boekhouder, notaris, advocaat of accountant.

Minipak Boekhouding

Minpak software
Eenvoudig, gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma voor eenmanszaak, kleinbedrijf, vereniging en stichting.

MINOX

MINOX software
MINOX (voorheen MIDAS) is een professioneel en betrouwbaar financieel en groothandelspakket voor Administratie- en Accountantskantoren en voor het Midden- en Kleinbedrijf. MINOX Software is al sinds 1984 op de Nederlandse markt actief. MINOX is in gebruik bij vele duizenden bedrijven. Volgens een uitgebreid onderzoek naar administratieve pakketten is MINOX op de eerste plaats geëindigd.

N


O

OnGuard software

OnGuard Nederland B.V.
Met OnGuard software kunnen ondernemingen hun uitstaande facturen sneller innen en de werkzaamheden rondom het debiteurenbeheer sturen. De software draagt bij aan professionele klachtenafhandeling en verbetering van de liquiditeit. Met meer dan 850 klanten en 10.000 gebruikers in meer dan 30 landen, zijn wij met trots “The leading European credit management software solution”. Specifieke toepassing: debiteurenbeheer, credit management, incasso.

Online declareren

DDinformatica
Online declareren neemt veel ergernissen weg en vermindert bij de administratieve verwerking duidelijk het aantal handelingen en fouten. Wij noemen deze oplossing eenvoudigweg “e-declaratie”.

OpenERP

Neobis ICT Dienstverlening B.V.
OpenERP is de administratieve basis onder het volledige bedrijfsproces. Een optimaal geïntegreerd informatiesysteem voor uw financiële-, logistieke- en productieadministratie en de processen die daarmee direct in verband staan. Omdat alle bedrijfsinformatie met OpenERP geïntegreerd is, bereikt u met een minimum aan inspanning, een maximum aan rendement en inzage.

osFinancials, Free accounting Software

Stichting osFinancials Foundation
osFinancials is volledig en vrij te gebruiken door iedereen en voor iedereen! osFinancials is Open Source. Programma is zo compleet; facturering, relatiebeheer, agenda, voorraad, jaarverslagen maken, koppelingen met webwinkels, mailings maken en ga zo maar door.

P

Pafin

Praestantie Automatisering
Pafin (Financieel, Factuur, Order en Voorraad).

Pantheon Financieel

Pantheon Automatisering
Administratieve software, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Met boekhouding, relatiebeheer, facturering, digitale aangifte OB, logistiek en meer.

Pap

Pap
Boekhouding Projecten Abonnementen CRM.

Piton Financials

Piton nv
Piton Financials is een pakket voor het volledige financiële beheer van uw onderneming.

Prima Boekhouding

Infracom
Prima Boekhouding is een compleet pakket voor uw financiële administratie. Naast de vele basis functies heeft u standaard functies zoals een electronische BTW aangifte, koppeling met telebankieren, afletteren en debiteurenbeheer.

PROBIS Financieel iSeries

Kraan Bouwcomputing B.V.
Een uitgebreid pakket voor de financiële, projecten en materieeladministratie voor op de IBM Series.

Professional Planner Analyser

Ten Solutions B.V.
Geavanceerde business intelligence software. Te gebruiken voor multi-dimensionale (ad hoc) analyses en rapportages. Bevat uitgebreide functies voor het ontsluiten van gegevens in andere systemen.

Profit ERP

AFAS ERP Software
ERP staat voor het geïntegreerd werken van verschillende vakgebieden of afdelingen. Vaak wordt bij ERP gedacht aan eindeloze implementatietrajecten en daaruit voortvloeiende kosten. Niet bij AFAS. Vanaf € 10,- per medewerker, per maand automatiseren wij bedrijven volledig met de complete ERP-bundel: Profit ERP. Denk hierbij aan Financieel, CRM, HRM, Payroll, Projecten, Abonnementen en Fiscaal.

PSU Boekhouden Light

Gravita
PSU Boekhouden Light is een boekhoudpakket voor kleine bedrijven en starters. Ook voor verenigingen is het pakket geschikt doordat het mogelijk is gebroken boekjaren te gebruiken. Op de CD staat een gratis boekhoudcursus. Bij PSU Boekhouden Light krijgt u gratis een module import én een module export met XML Auditfile financieel.

Q

QicsTime

Qics
QicsTime is een geavanceerd urenregistratie en -facturatie softwarepakket. QicsTime is bedoeld voor organisaties die te maken hebben met het registreren en factureren van uren, het doorbelasten van kosten en hier op ieder moment inzicht in verlangen. QicsTime wordt gebruikt door: Accountantcy, Advocatenkantoren, Consultancy, ICT-organisaties, Managementadvies, Trustkantoren, Vastgoedorganisaties.

Realisatione

AIS Automatisering
Realisatione is een compleet administratief financieel pakket. Het is gemakkelijk, intuïtief, informatief en modulair opgebouwd. Met de basis van het pakket kunt u al een volledige financiële administratie voeren.

RentWise en AccountWise

CarWise Information Services
Volledige automatiseringsoplossing voor verhuurmaatschappijen.

software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z