Microsoft dynamics AX leveranciers - Financialsystems.nl

Microsoft Dynamics AX

Overzicht van Microsoft Dynamics AX leveranciers.

Microsoft Dynamics AX

CIBER Nederland B.V.
Met CIBER en de ERP van Microsoft Dynamics AX als partner. Alle antwoorden bij de hand.

Microsoft Dynamics AX

Pulse Business Solutions
Dynamics AX is de meest complete oplossing voor de middenmarkt. De oplossing maakt snelle groei mogelijk en helpt u bij het uitbreiden van uw activiteiten naar het internet. Microsoft Dynamics AX biedt een solide basis voor succesvolle samenwerking met klanten, partners, medewerkers en leveranciers.

Microsoft Dynamics AX

Pylades
Microsoft-Dynamics AX is een geïntegreerde ERP-applicatie waarin de volledige bedrijfsprocessen geadministreerd en bewaakt kunnen worden. Door de modulaire opbouw is de functionaliteit is af te stemmen op de behoefte binnen uw organisatie. Dankzij de internationale ondersteuning (toegepast in 61 landen) kunnen buitenlandse vestigingen in een centrale omgeving geïntegreerd worden.

Microsoft Dynamics AX

SBA Business Solutions
Optimale implementatie van uw bedrijfsstrategie, een hogere efficiency van elke medewerker en meer slagvaardigheid; het zijn wezenlijke succesfactoren voor uw organisatie. Microsoft Dynamics AX maakt het u en uw medewerkers mogelijk om altijd op het juiste moment over de dezelfde, actuele informatie te beschikken. Hierdoor kan iedereen met meer overtuiging bijdragen aan het succes van uw bedrijf.