Financiële software boeken - Financial Systems

In de boeken die het ICT informatiecentrum heeft samengesteld over Financiële software vindt u veel waardevolle informatie over de toepassing van Financiële software, het selectietraject en alle organisatorische en technische aspecten waarmee u te maken krijgt. De boeken zijn gratis en exclusief verkrijgbaar als onderdeel van de Financiële software box box.

Visies op ESS & MSS

Visies op ESS & MSS

Als u zich oriënteert op nieuwe HRM software, komt u voor de keuze te staan welke rollen employee self service (ESS) en management self service (MSS) daarbij gaan spelen. Maar wat is het eigenlijk? Welke waarde hebben employee self service en management self service voor uw organisatie en uw medewerkers? Wat zijn de voordelen en welke kansen bieden ESS en MSS u? Om u te helpen bij het ontwikkelen van een visie op dit thema en u antwoord te geven op de belangrijkste vragen, heeft het ICT informatiecentrum het boek ‘Visies op ESS & MSS’ samengesteld. Dit boek is gratis beschikbaar als onderdeel van de HRM box, het informatiepakket van het ICT informatiecentrum over HRM software en de selectie daarvan. Lees hier meer over het boek Visies op ESS & MSS en hoe u deze gratis kunt ontvangen.

Visies op HRM software

Visies op HRM software

Wat is de stand van zaken rondom HRM software? Welke oplossingen zijn er vandaag en wat biedt de toekomst? Op welke ontwikkelingen kunt u zich voorbereiden? Interessante vragen voor u, zeker al u zich oriënteert op nieuwe HRM software. Als iemand u antwoord kan geven op die vragen, dan zijn het wel de mensen die dagelijks met HRM software te maken hebben. In dit boek leest u hun visie op HRM software oplossingen. Dit boek is gratis beschikbaar als onderdeel van de HRM box, het informatiepakket van het ICT informatiecentrum over HRM software en de selectie daarvan. Lees hier meer over het boek Visies op HRM software en hoe u deze gratis kunt ontvangen.

Leren van HRM software selecties

Leren van HRM softwareselecties

Waarom zijn de geluiden toch zo verschillend als het gaat over de keuze en toepassing van HRM software? Waarom lukt het de ene organisatie om zonder problemen de juiste HRM software te kiezen en werkend te krijgen, terwijl de andere tandenknarsend van de ene hobbel naar de andere gaat? De antwoorden hierop moeten ergens liggen in de voorbereiding, in de samenstelling van het projectteam, in de informatie die beschikbaar is en in nog heel veel meer factoren die wij niet kennen. Dit boek is gratis beschikbaar als onderdeel van de HRM box, het informatiepakket van het ICT informatiecentrum over HRM software en de selectie daarvan. Lees hier meer over het boek Leren van HRM softwareselecties en hoe u deze gratis kunt ontvangen.

Handboek softwareselectie

Handboek Softwareselectie

Bij uw oriëntatie op de aanschaf van zakelijke software, zult u snel merken hoe groot het aanbod inmiddels is. Het vinden van bedrijfssoftware is dan ook meestal geen enkel probleem meer, de selectie van een beste oplossing voor úw organisatie des te meer. Daarover gaat het Handboek Softwareselectie. Een praktische, complete en prettig leesbare leidraad voor de selectie van zakelijke software. Het handboek is geschreven voor beslissers bij grote en kleine ondernemingen en geeft in heldere taal een zo compleet mogelijk overzicht van alle aspecten rondom het selecteren van zakelijke softwareoplossingen. Zodat uzelf betere plannen kunt maken, uw adviseurs beter van repliek kan dienen en uiteindelijk betere besluiten neemt.

Haal alles uit uw softwareprojecten

Haal alles uit uw softwareprojecten

De techniek is er nog maar zelden de reden van dat HRM projecten vertragen of zelfs mislukken. In plaats daarvan blijken de zogenaamde ‘human factors’ het verschil te kunnen maken tussen succesvolle en mislukte softwareprojecten. Het ICT informatiecentrum stelde een boek samen met talloze eye-openers voor een succesvol HRM softwareproject. Lees hier meer over het boek ‘Haal alles uw uit softwareprojecten’ en hoe u deze gratis kunt ontvangen.

Bovenstaande boeken maken deel uit van de Financiële software box. Bestel de Gratis Financiële software box box.